Reservation

TableBooking








    Main Menu


     
     
     

    STARTERS

                           

      • Φέτα Ηπείρου σε φύλλο παραδοσιακό με μέλι & μαυροσούσαμο 12 €

    Feta cheese rolls dough in traditional phyllo, with thyme honey and black sesame

      • Μανιτάρια της Ελληνικής γης με θυμάρι σιγομαγειρεμένα στους ζωμούς τους 13,50 €

    Mushrooms of the Greek land with thyme slow cooked in the broths

      • Χοιρινά φιλετάκια σοτέ με λαχανικά σε σάλτσα φέτας, με μέλι & σουσάμι 17 €

    Pork tenderloin sautéed, with vegetables in feta cheese sauce, honey and sesame

      • Πουγκάκι γαρίδας αρωματισμένο με μάραθο σε freddo ντομάτας 15 €

     Shrimp in a pouch flavored with fennel and tomato freddo

      • Μύδια αχνιστά με chardonnay και μιρεπουά λαχανικών 14 €

    Mussels steamed with chardonnay and mirepoix vegetables

      • Ταρτάρ από λαυράκι με μαραθόριζα σε ζελέ πορτοκαλιού 18 €

    Sea bass tartare with fennel root in orange jelly

      • Καραβίδες λεμονάτες με παπαρουνόσπορο, σως μουστάρδας και κόλιανδρο 23 €

    Crayfish with lemon, poppy seeds, mustard sauce and cilantro


     
     
     
     

    MAINCOURSES

                           

      • Αιγαιοπελαγίτικο ψάρι ημέρας  83 € / kg

    Aegean fish of the day

      • Φρέσκος αστακός 98 € / kg

    Fresh Lobster

      • Βραγχιοκάλυμμα από μυλοκόπι με γλυκές πιπεριές, κονφί ντομάτας και κάπαρη 19 €

    Cheeks of croaker with sweet peppers, tomato confit and caper

      • Τσιπούρα σωτέ με σάλτσα εσπεριδοειδών με σπαγγέτι λαχανικών 19 €

    Bream sauté in a citrus sauce with vegetables spaghetti

      • Φιλέτο από μυλοκόπι ψημένο στο φούρνο με λάδι βασιλικού και lime 21 €

    Croaker fillet baked in the oven with basil oil and lime

      • Φιλέτο κοτόπουλου γεμιστό με ξινομυζήθρα σε κρούστα
        μυρωδικών, συνοδεύεται με sticks από φρυγανισμένο
        κολοκύθι  19 €

    Fillet of chicken stuffed with sour cream cheese in a flavored
    crust with sticks browned marrows

      • Σιγομαγειρεμένο κότσι μαύρου χοίρου με κράνμπερι και θυμάρι 19 €

    Slow cooked black pork hock with cranberry and thyme

      • Ταλιάτα μόσχου με κρασί της Κουμανδαρίας και άγρια ρόκα 27 €

    Tagliata veal with wine of Commanderie and wild ruccola

      • Rib eye μόσχου στη σχάρα με αρωματικό βούτυρο και μικρές πατατούλες Νάξου 38

    Calf Rib eye grilled with aromatic butter and small potatoes from Naxos


     
     
     
     

    Pasta& RisoTTo

                           

      • Ριζότο με καλαμάρι, μοσχολέμονο και μανιτάρια 18 €

    Risotto with squid, lime and mushrooms

      • Δίχρωμο ριζότο με χταπόδι και μαστίχα 19 €

    Bicolor risotto with octopus and mastic

      • Ριζότο με γυαλιστερές, αρωματισμένο με σαφράν 19 €

    Risotto with venus clams, flavored with saffron

      • Κριθαρότο με απάκι, λιαστή ντομάτα, βασιλομανίταρα και καπνιστό τυρί Μετσόβου 19 €

    Greek pasta with smoked pork apaki, sun dried tomato, portobello mushrooms and smoked cheese from Metsovo

      • Λιγγουίνι με γαρίδες, ζωμό θαλασσινών και αρωματικά βότανα 22 €

    Linguine with shrimps, seafood broth and aromatic herbs

      • Αστακομακαρονάδα…όνειρο 29 €

    Lobster…dream


     
     
     
     

    DesseRts

                           

      • Πάβλοβα με φρούτα του δάσους και καραμελωμένο μήλο 7 €

    Pavlova with passion fruits and caramelized apple

      • Ντουέτο σοκολάτας γάλακτος, κράμπλ αμυγδάλου και κουλί φράουλας 7 €

    Duet milk and white chocolate with almond crumble and strawberry coolies

      • Σπασμένο μιλφέιγ με κρέμα βανίλιας και παγωτό 7 €

    Crushed millefeuille with cream and vanilla ice cream

      • Μπαβαρουάζ καραμέλας σε τραγανό μπισκότο με σάλτσα καραμέλας και ξηρούς καρπούς 7 €

    Caramel bavaroise in crunchy cookie with caramel sauce and nuts

      • Σουφλέ σοκολάτας με μαρμελάδα από franboise 7 €

    Chocolate soufflé with franboise marmalade