Μαγειρίτσα / Greek Easter Soup
Βελουτέ μαγειρίτσας με μαρούλι, άνηθο και μυρώνια
“Magiritsa” Veloute Greek Easter soup with lettuce, dill and myronia
Κοκορέτσι / Kokoretsi
Μίνι κοκορέτσι με συκωτάκια αρνιού τυλιγμένα με αρνίσια μπόλια, κρητικό γαμοπίλαφο και σάλτσα Μαυροδάφνης
Mini kokoretsi with lamb livers wrapped in caul fat, Cretan gamopilafo and Mavrodafni sauce
Πασχαλινός Κήπος / Easter Salad
Φρεσκοκομμένα πράσινα φύλλα, ραπανάκι, ντομάτα, πατάτες baby, αυγό ποσέ, ανθότυρο Κρήτης στη σχάρα, φρέσκο κρεμμύδι και άνηθο με βινεγκρέτ από παλαιωμένο ξύδι με χαρουπόμελο
Freshly picked green salad leaves, radish, tomato, baby potatoes, poached egg, grilled soft cheese from Crete island, onion and dill with vinaigrette of aged vinegar with carob
Αρνάκι αντικριστό / Lamb
Αρνίσιο κότσι μαριναρισμένο σε παλαιωμένο κρητικό κρασί Μαρουβάς με κρούστα από φέτα, πουρέ από πατάτες Νάξου και καπνιστή μελιτζάνα και σάλτσα πετιμέζι
Lamb shank marinated in aged Marouvas Cretan wine, with crust of feta cheese, puree of Naxos potatoes and smoked eggplant and molasses sauce
Ντουέτο σοκολάτας / Duet chocolate
Μους callebaut bitter & λευκής σοκολάτας πάνω σε τραγανό κράμπλ από τσουρέκι, φράουλες και σάλτσα από ελληνικό καφέ
Μousse of callebaut bitter and white chocolate on a crunchy crumble in brioche, strawberries and sauce of Greek coffee
Price per person 45€
CHEF : ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
Αριστίππου 1 , Λυκαβηττός
(Είσοδος Τελεφερίκ)
Τηλ. 210.7210701 - 210.7227065 Fax: 210.7210700
orizonteslycabettus.gr