Menu 25ης Μαρτίου
Καλωσόρισμα του chef
Amuse Bouche
***
Σαλάτα από φρέσκα φασολάκια (βελόνες), φρέσκο κρεμμυδάκι
και μυρωδικά
Salad with green beans, fresh onion and aromatic herbs
***
Γόνος γαρίδας τηγανιτός σε κρούστα από σιμιγδάλι και αϊολί χωρίς αυγό
Fried baby shrimp in semolina crust and aioli without egg
***
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με βραστά λαχανικά
Salt cod with garlic dip and boiled vegetables
***
Μπακλαβάς με αποξηραμένα φρούτα, σιροπιασμένος με μέλι
Baklava with dried fruits, honey syrup
***
Λευκό ή κόκκινο house wine
White or red house wine
***
31€ pp
Executive chef: Μίλτος Αρμένης
Chef: Νίκος Κουτρουμπάνος
Αριστίππου 1 , Λυκαβηττός
(Είσοδος Τελεφερίκ)
Τηλ. 210.7210701 - 210.7227065 Fax: 210.7210700
orizonteslycabettus.gr